У Сумах відбувся Чемпіонат області зі спортивної акробатики



У Сумах відбувся особисто-командний чемпіонат Сумської області зі спортивної акробатики серед дорослих, юніорів та юнаків. На килимі змагались акробатки з Сум та Охтирки, пише Суспільне.

Була повітряна тривога, тож діти та тренери ховались у сховищі. Попри це, настрій в учасників — бойовий.

"Кор.: – Що будеш робити? – Буду виступати, третій юнацький розряд", — говорить учасниця змагань з Охтирки Софія Новічихіна.

"Будемо старатися на перше", — зазначила учасниця змагань з Охтирки Ельвіра Гриньова.

Тренує спортсменок тренерка Яна Горпинченко. Говорить: розраховує на краще, а як буде, покажуть змагання.

"Сьогодні змагаються дев’ять наших дівчаток. Три жіночі пари й одна трійка. Розраховуємо на перемогу над собою, в першу чергу", — каже вона.

Про програму чемпіонату області розповіла головна суддя змагань Вікторія Коржова.

"У нас є дівчата і хлопці. Це індивідуальні вправи (другий та третій індивідуальні розряди). Це парно-групові вправи: жіночі трійки, жіночі пари. Вони продовжують тренування, і ще з більшим азартом (прагнуть — ред.) довести, що понад усе і можна займатися, тренуватися і перемагати", — розповідає вона.

У підсумку понад шістдесят спортсменів розіграли п'ятнадцять комплектів медалей.

Софія Новічихіна разом з Валерією Горпинченко та Вікторією Рубан посіли серед жіночих трійок перше місце по третьому юнацькому розряду. Ельвіра Гриньова разом з Софією Ритіковою – перше місце серед жіночих пар по першому розряду. У підсумку підопічні Яни Горпинченко посіли друге командне місце. Сумську ДЮСШ №2 представляли на змаганнях одразу дві команди. Перша з них здобула золото, друга команда — бронзу.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW