"Який же це пекучий біль для рідних": на Тернопільщині поховали загиблого воїна



Петра Лісового, який пішов захищати Україну від російських окупантів ще 25 лютого, похвали на Чортківщині. Провсети загиблого в останню дорогу прийшло все село Біла.

Про це інформує Чортківська міська рада.

"Хотілось би, щоб так в останню дорогу проводжали всіх тих, хто поклав своє життя на вівтар свободи і незалежності… Наскільки важливо, що серед багаточисельного люду була і молодь, і люди літнього віку, і навіть ще зовсім маленькі діти. Ще такі крихітні, які вже, на жаль, чітко знають, хто такий ворог, що таке смерть та що таке гіркота втрати рідної людини…

Чергова зранена сім’я. Знову заплакана матір біля могили свого сина. Знову осиротілі діти, котрі втратили батька, якого їм ніхто ніколи не замінить. Знову сльози рідної сестри, яка пам’ятає свого брата з раннього дитинства… Знову, здається, усе село Біла зібралось разом в одному місці. На жаль, знову з трагічної причини… Щоб провести в останню дорогу загиблого на російсько-українській Лісового Петра", – йдеться в повідомленні.

Лісовий Петро служив навідником у роті вогневої підтримки. Щоразу безстрашно йшов у бій, адже розумів, яку відповідальність разом із побратимами несе за майбутнє всієї України.

5 листопада відбувся його останній бій. У ході виконання бойового завдання загинув під час ворожого стрілецького вогню поблизу населеного пункту Спірне Бахмутського району Донецької області.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал, де багато цікавих новин, фото та відео!  https://t.me/ternopil0352



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW