Без аварійних. Сьогодні на Чернігівщині знову вимикатимуть світло



Сьогодні, 14 листопада, діятимуть планові відключення електроенергії у низці регіонів України. Зокрема, і в Чернігівській області. Аварійних відключень поки не передбачається.

Про це повідомляє пресслужба «Укренерго».

«У понеділок, 14 листопада, з 00:00 до 24:00 діятимуть планові відключення у м. Київ, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській та Донецькій областях», – йдеться у повідомленні.

В «Укренерго» зазначили, що в інших областях України відключення наразі не прогнозуються.

«Будь-які обмеження споживання електроенергії є наслідком пошкодження об’єктів енергосистеми російськими ракетами та дронами. Енергетики роблять все, щоб зберегти енергосистему стабільною і в українців було світло», – додали в енергетики.

Українців в чергове закликають й надалі ощадливо споживати електроенергію, особливо в години ранкового та вечірнього піку. Це допомагає уникнути перевантаження мереж та пришвидшити їх відновлення.

Нагадаємо, графік відключень електроенергії у Чернігові з'явився на початку листопада. Наразі діють дві групи відключень. Під обмеження підпадає до 75% абонентів Чернігівщини.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW