Волонтери з Рівненщини відправили 35 машин продуктів для ЗСУ



Жителька села Богданівка, що на Кореччині, Зоряна Демедюк з першого дня повномасштабного вторгнення організувала волонтерський штаб.

Сюди долучилися жителі, підприємці, школярі та вчителі Богданівки, сусідніх сіл. А також небайдужі люди з Рівного, Корця та з інших міст Рівненщини.

Сьогодні всі його учасники називають себе «Незламними», збираючись 3-4 рази на тиждень, щоб приготувати численні страви для захисників на передовій.

Тут готують і порційні обіди, і пампушки з часником, і біляші з м’ясом, і булочки, і шоколадні ковбаски, і хліб, і моркву по-корейськи, і домашню консервацію.

Як інформує Рівненська ОВА, «Незламні» збирали медикаменти і засоби гігієни, плели маскувальні сітки, готували спальні комплекти та одяг.

«Сьогодні готуємо для військових у їдальні гімназії, де працюю педагогом-організатором. Збираємося у домовлений час, відкладаємо свої справи, бо головне наше бажання - це перемога. Щотижня 2 господині випікають хліб. Залучаю громаду села, шукаю небайдужих однодумців. Організовуємо різноманітні акції, ярмарки, велозаїзди. Далі контактую з волонтерами, щоб доставити усе приготовлене у найгарячіші точки для наших військових», - ділиться пані Зоряна.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW