Чотири забитих та два незарахованих голи: у центральному матчі туру "Шахтар" зіграв внічию з "Зорею", - ФОТО, ВІДЕО



У центральному матчі 13-го туру УПЛ «Шахтар» приймав «Зорю».

Команди підійшли до очної зустрічі на сусідніх позиціях у таблиці: «гірники» із 26 очками посідали друге місце, луганці (22 бали) були третіми, пише пресслужба донецького клубу.Головний тренер «оранжево-чорних» Ігор Йовічевіч виставив максимально бойовий склад (з урахуванням відсутності низки травмованих): у ворота повернувся Трубін, праворуч в обороні цього разу зіграв Бондар, а Матвієнко повернувся до центру, знову вийшов в основі Криськів.

Голи на початку та наприкінці тайму

Господарі виглядали активніше, створили перший момент (удар Криськіва з-під поперечини потягнув Мацапура) і цілком логічно відкрили рахунок, коли на 13-й хвилині Мудрик виконав подачу з кутового, Траоре головою скинув м’яч у район воротарського, а Артем Бондаренко з близької дистанції пробив кіпера – 1:0.Слідом з паса Криськіва міг відзначитися Степаненко, проте удар капітана пройшов за сантиметри від стійки.До середини тайму футболісти «Зорі» дещо вирівняли гру, й незадовго до перерви команди обмінялися гольовими шансами – з небезпечним ударом Мудрика впорався голкіпер гостей, у відповідь Чурко пробив над воротами після кросу партнера.А на 45-й хвилині луганцям удалося відігратись: Данченко виконав навіс праворуч на дальню штангу, яку замкнув Ігор Кирюханцев.

Два забиті м’ячі й два незараховані

Перед поновленням гри «гірники» здійснили заміни (на поле вийшли Єгор Назарина та Данило Сікан), однак на першій же хвилині тайму пропустили другий м’яч: Кирюханцев фінтом пройшов Бондаря й виконав простріл до центру штрафного майданчика, а Сергій Булеца пробив у дотик і вивів «Зорю» вперед.Одразу ж Сікан міг зрівнювати ударом головою, але Мацапура зреагував на лінії. На 52-й хвилині «гірники» забили (Бондаренко завершив подачу Мудрика), однак Катерина Монзуль ухвалила дуже спірне рішення, не зарахувавши гол через офсайд… у Степаненка.У наступному епізоді відзначився вже сам Степаненко – проте арбітри знову скасовують чистий гол.Та зрештою на 63-й хвилині донеччани домоглися свого: Валерій Бондар підтримав атаку команди, підібрав м’яч, що відскочив, і з лівої ноги поклав його в нижній кут – 2:2.«Оранжево-чорні» далі йшли вперед, і вже Мудрик після контакту у штрафному міг розраховувати на пенальті, але й тут свисток арбітра мовчить. Луганці огризнулися кількома контратаками: так, потужний постріл Бражка з кута потягнув Трубін. Ігор Йовічевіч кинув у бій Тейлора та Петряка, і «гірники» справді видали гарну кінцівку, створивши серію вбивчих моментів.Однак щоразу луганців рятував голкіпер Дмитро Мацапура: спочатку він дістав у кутку м’яч після підрізання Сікана, а в компенсований час потягнув удари головою у виконанні Петряка та Бондаренка.

19 листопада на нас чекає зустріч лідерів УПЛ «Дніпра-1» і «Шахтаря». Гра проходитиме в Ужгороді на стадіоні «Авангард». Початок о 13:00.

«Шахтар» (Донецьк) – «Зоря» (Луганськ) – 2:2 (1:1)

Львів, «Арена Львів», без глядачів

Голи: 1:0 Бондаренко (13), 1:1 Кирюханцев (45), 1:2 Булеца (46), 2:2 Бондар (63)

«Шахтар»: Трубін, Матвієнко, Кривцов (Тейлор, 84), Бондар, Михайліченко, Степаненко (к) (Петряк, 84), Бондаренко, Криськів (Назарина, 46), Судаков, Мудрик, Траоре (Сікан, 46)

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW