263 день війни в Україні



263 день війни в Україні, фото-1

Російські окупанти зазнають колосальних втрат на війні в Україні. Зокрема, бійці ЗСУ вже знищили 80860 загарбників. З них понад 500 – лише за останню добу.

Українські морські піхотинці підняли наш прапор над ще одним населеним пунктом у Херсонській області. Цього разу стяг замайорів над селом в Бериславському районі.

На Антонівському мості знову замайорів український прапор. Його підняли українські військові.

Надихнувшись успіхом контрнаступу ЗСУ на Херсонщині, в Укрзалізниці оголосили про початок нового благодійного проєкту "Квитки до перемоги". Вже сьогодні можна купити квитки на перші три рейси до 5 міст України.

З невідомої причини російські окупанти зняли свій триколор у центрі Мелітополя, після чого заявили про "профілактичні роботи".

Російський диктатор запропонував позбавляти громадянства за "фейки" про армію. Відповідну поправку до законопроєкту Путін вже вніс до Держдуми.

Росіяни вивезли з херсонського зоопарку: 2 вовчиць, ламу, ослицю, 7 єнотів, павичів, цесарок і фазанів. Крадених тварин привезли до кримського парку левів "Тайган".

Голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич попросив жителів Херсона бути обережними й не збиратися у людних місцях, тому що окупанти замінували майже все місто.

Росіяни активізувалися у Білорусі. Однак опозиційна моніторингова група припускає, що тепер вони можуть туди не завозити своє озброєння, а навпаки вивозити його. Припускають, що країна-агресорка вивозить ракети до С-300 і С-400 на окупований Донбас.

За тиждень контрнаступу на Півдні українські воїни звільнили 179 населених пунктів. Площа деокупованих територій становить понад 4 500 кілометрів квадратних, що удвічі більше за Люксембург.

Підписуйтесь на нас у Facebook, на наш Telegram-канал та слідкуйте за новинами Білої Церкви на сайті.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW