"Не хочу лізти поміж двох вогнів": спортсменка з Тернопільщини Олена Підгрушна передумала балотуватися на високу посаду



Знана біатлоністка Олена Білосюк (Підгрушна) не претендуватиме на посаду керівника федерації біатлону.

Про це спорстменка повідомили на своїй сторінці в Фейсбуці.

"Останніми днями з подивом спостерігаю за гострою реакцією спільноти на висунення моєї кандидатури на вибори президента федерації. І відверто не розумію, чому навколо мене здійняли таку бучу.

Ще весною багато людей агітували мене йти на очільника федерації. Конференцію перенесли, я продовжила тренувальний процес. Ні піаром, ні агітацією не займалась. Так, у мене є певна підтримка серед спортсменів та вболівальників, та я одразу казала, що не хочу лізти поміж двох вогнів. Те, що мене подали, як кандидата, це воля відділення (у нас демократична країна).

Наразі я на навчально тренувальному зборі. Згідно наказу Національної гвардії України, не маю права покидати місце розташування. Відповідно, фізично прийняти участь у конференції не є можливим, що автоматично усуває мене, як кандидата на пост президента Федерації біатлону України (згідно зі статутом ФБУ).

Дякую за довіру тим, хто мене висунув та підтримує, але я не готова до обрання на цю посаду цього року. Сподіваюсь, разом із миром у нашу країну прийде і свідомість. І міжусобні чвари у соцмережах перейдуть на рівень діалогу між дорослими людьми", – написала спортсменка.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал, де багато цікавих новин, фото та відео!  https://t.me/ternopil0352



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW