На Херсонщині ворог екстрено пакується у плавзасоби, які здаються придатними для переправи і намагаються врятуватися втечею



Обстановка в операційній зоні на південнобузькому напрямку залишається стабільно напруженою, але контролюється Силами оборони.

Про це повідомляє Оперативне командування Південь.

Ворог продовжує маневри з переміщення підрозділів та техніки між двома берегами Дніпра. Облаштовує рубежі оборони на лівому березі, веде обстріл наших позицій на правому березі.

Сили оборони продовжують просування лінії фронту ближче до лівого берега, вороже військо екстрено пакується у плавзасоби, які здаються придатними для переправи і намагаються врятуватися втечею.

Міцність наших позицій ворог намагається випробовувати ударами безпілотними камікадзе типу «Ланцет» по наших позиціях в Бериславському районі. А тилові райони з мирним населенням прагне тримати в страху через постійні обстріли.

Нашою тактичною авіацією нанесено 2 ураження місць дислокації ворожих сил та техніки, а ракетно-артилерійські підрозділи, виконуючи понад пів сотні завдань, продовжували нищити логістику ворога й руйнувати систему управління.

Підтверджені втрати ворога складають 50 рашистів в пункті компактного проживання і зручного ураження, ще двома рашистами поповнено обмінний фонд.

Шпигунські характеристики безпілотного ворожого розвідника типу «Орлан-10»  нам добре відомі, тому й методи протидії у нас різноманітні, але ефективні: безпілотник збито, матеріали вивчаються фахівцями.

На полі бою нашими підрозділами відмінусовано у ворога 3 танки, самохідну гаубицю «Мста-С», 11 одиниць іншої авто-бронетехніки.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW