На Одещині 10-річний хлопчик підстрелив товариша, а 12-річний юнак взяв без дозволу мопед і впав з нього



Поліцейські Подільського району склали адміністративні матеріали на батьків, через халатність яких травмувалися діти. Один правопорушник дозволяв 10-річному сину гратися пневматичним пістолетом, а другий не пояснив 12-річного сину, що мопед не іграшка.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Менший за віком хлопчик під час гри зі зброєю вистрелив в 11-річного товариша та поранив його в підборіддя, а старший – травмувався, впавши з мототранспорту, який взяв без дозволу.

"Обидві потерпілі дитини відбулися незначними травмами. З хлопчиками, які вирішили побешкетувати зі зброєю та двоколісником, а також з їх батьками, поспілкувалися ювенальні поліцейські. Їм розповіли, що такі розваги могли потягнути за собою набагато серйозніші наслідки. Відносно ж батьків правоохоронці склали протоколи за ухилення від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо виховання неповнолітніх дітей. Таке правопорушення передбачене частиною 1 статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення і тягне за собою покарання у вигляді попередження або накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Адміністративні матеріали поліцейські направили до місцевого суду для ухвалення рішення", - повідомила начальниця сектору ювенальної превенції Подільського районного управління поліції Катерина Нігрецкул.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW