Енергетична тривога: графік відключень світла в Дніпрі та області на 8 листопада



Сьогодні, 8 листопада Диспетчерський центр НЕК «Укренерго» надав операторам розподільчих мереж (обленерго) обсяги для обмеження електропостачання в форматі ГПВ для споживачів семи регіонів. У компанії докладають всіх зусиль, щоб відключення тривали не більше 4 годин для кожної групи споживачів.

Про це повідомляє редакція.

На сайті ДТЕК з’явився автоматичний пошук графіків відключення світла. Його можна переглянути тут. Тепер, аби дізнатися, коли не буде світла, достатньо написати свою вулицю і номер будинку. Сайт видасть табличку з графіком можливих відключень. Якщо за вашою адресою час не визначається – з високою вірогідністю відключення у вашому будинку не буде взагалі.

Споживачів електроенергії в Дніпрі і області розділили на три групи і створено графік відключень. При цьому можлива невелика похибка у часі в межах 30-40 хв для перепідключення електропостачання між групами.

Група 1

Група 2

"Просимо всіх клієнтів максимально знизити споживання електроенергії зранку з 06.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00. Бізнес-клієнтів просимо свідомо ставитися до вимог скорочення споживання електроенергії та обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів", - зазначили в ДТЕК Дніпровські електромережі.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW