Ситуація у Мирнограді напружена, але контрольована



Ситуація напружена, але повністю перебуває під контролем військової адміністрації. Про це повідомляє прес-служба Мирноградської МВА.

За минулу добу пожеж та надзвичайних подій на території громади не було.

Фактів щодо постраждалих не зафіксовано.

▪️Щоранку о 09:00, відповідно до Указу Президента загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії росії проти України.

 7 листопада 2022 року з 10.00 до 12.00  в залі засідань адміністрації відбудеться особистий прийом громадян. Проведе прийом громадян начальник Мирноградської міської військової адміністрації Юрій КЛЮЧКА.

Цього ж дня о 13.00 відбудеться  робоча нарада з керуючими компаній та головами ОСББ.

Водозабезпечення. 

Роботу Карлівської ФС не відновлено.

На території громади є можливість набрати воду криниці, скважини, фільтрувальні станції. Організовано підвіз технічної води в зазначені місця.

Енергопостачання. 

В громаді застосовується стабілізаційне відключення електроенергії, через перенавантаження центрального вузла енергосистеми країни.

Звертаємось до всіх мешканців: максимально економимо електроенергію, особливо у період з 07.00 до 11.00 та з 17.00 до 22.00!

Опалення.

Триває запуск котельних для подачі централізованого опалення в місті.

Вкотре нагадуємо мешканцям багатоповерхівок -  не втручатись самостійно в систему центрального опалення і не зливати воду з батарей, значно знижується тиск та відбувається розбалансування мереж.  Попереджаємо: у разі нестачі достатньої кількості води в системі, будинки будуть відключені від теплопостачання.

«Нова пошта» функціонує, ринок «ЛІДЕР»

«Гуманітарний центр» телефон 095 211 15 99.

Триває евакуація до Тернопільської області. Детально https://t.me/mirnohradmva/4773

Зателефонуйте на «гарячі лінії» та запишіться на евакуаційний транспорт.

Комендантська година та режим світломаскування з 21.00 до 05.00.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW