Відключення світла в Україні: в яких регіонах буде відсутнє електропостачання 6 листопада



Сьогодні, 6 листопада Диспетчерський центр НЕК «Укренерго» надав операторам розподільчих мереж (обленерго) обсяги для обмеження електропостачання в форматі ГПВ для споживачів семи регіонів.

Про це повідомляє редакція.

Обмеження електропостачання заплановано у м. Київ, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській областях. Введено в дію графіки погодинних відключень (ГПВ).

На Дніпропетровщині наразі графік стабілізаційних відключень не застосовується. Його буде застосовано тільки у разі, якщо у державної енергокомпанії НЕК Укренерго виникне потреба збалансувати енергосистему.

"Просимо всіх клієнтів максимально знизити споживання електроенергії зранку з 06.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00. Бізнес-клієнтів просимо свідомо ставитися до вимог скорочення споживання електроенергії та обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів", - зазначили в ДТЕК Дніпровські електромережі.

Нагадаємо, що обмеження споживання необхідні, щоб зменшити навантаження на мережі, забезпечити стале балансування енергосистеми та уникнути повторних аварій після того, як електромережі були ушкоджені ракетними обстрілами та атаками дронів росіян.

Ремонтні та відновлювальні роботи тривають цілодобово. Просимо про розуміння та підтримку.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW