У Запоріжжі департамент освіти закуповує вогнегасники для шкіл на 820 тисяч гривень



Департамент освіти і науки Запорізької міської ради оголосив тендер на закупівлю вогнегасників серії ВВК-5 загальною вартістю в 819 540 гривень.

Про це повідомляється в реєстрі публічних закупівель «Prozorro», передає 061.

На ці кошти посадовці планують закупити 391 ручний вуглекислотний вогнегасник з класомB (горіння рідких речовин).

Посадовці зазначають, що замовник має поставити товар у строк до 10 грудня 2022 року. Вся продукція повинна бути виготовлена відповідно до ГОСТ, та/або

ДСТУ, відповідати санітарно-гігієнічним нормам. Гарантійний термін на вогнегасники – не менше 12 місяців з дати поставки товару

Серед кваліфікаційних критеріїв зазначена обов’язкова наявність матеріально-технічної бази, вантажного транспортного автомобілю (власного та/або орендованого) та вантажників.

Аукціон за спрощеною процедурою відбудеться вже 7 листопада. Учасники торгів вже закидали департамент питаннями, а нащо їм для шкіл настільки важгі вогнегасники, масою близько 20 кг. Такі типи вогнегасників частіше використовуються на промислових об’єктах і вони не дуже доцільні для гасіння початкової стадіїї пожежі в школах.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запоріжжі департамент інфраструктури заплатить 3,2 мільйони гривень за технічний огляд мостів.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW