Хеловін у Сеулі: зросла кількість загиблих людей у тисняві



В Південній Кореї під час святкування Хеловіну загинуло понад 150 людей.

29 жовтня свято Хеловін у Південній Кореї перетворилося на масову тисняву. Того дня у столиці Сеулі загинули понад 150 людей. Кадри із загиблими розлетілися по всьому світу.

На фото видно, що медики, поліція та перехожі намагалися врятувати потерпілих. Вся центральна вулиця була вкрита загиблими. Відповідні служби працювали цілодобово.

Скільки людей загинули у Сеулі? 

Масова тиснява у Сеулі під час святкування Хелловіну

В агенстві Yonhap News повідомили, що кількість загиблих під час тисняви збільшилася до 151 людей. З них 97 жінок та 54 чоловіків. Пострадало у тисняві 82 людей, 19 з них у реанімації. 

Серед загиблих були і іноземці. Зранку 30 жовтня повідомили про 19 громадян інших країн, які загинули в Південній Кореї під час "святкувань". Це були громадяни Ірану, Узбекистану, Китаю, Норвегії та росії. 

Чому у Сеулі сталася масова тиснява? 

Масова тиснява у Сеулі під час святкування Хелловіну, Фото - bloomberg

Масова тиснява у Сеулі під час святкування Хелловіну, Фото - bloomberg

Про масову тисняву у Кореї розповів представник корейського Національного пожежного агентства Чой Чхон Сік. За його словами, причиною тисняви ймовірно стала вечірка у готелі "Гамільтон", де повинна була проходити одна з головних подій Сеула. 

За словами очевидців, туди на святкування прийшли понад 100 000 людей. Потрапити у готель можна було через вузький провулок біля готелю. Саме там і почалася масова тиснява. Понад 150 людей були задавлені на смерть. 

На місце трагедії приїхали понад 400 меликів та 140 авто швидкої з усієї країни. На вулиці Ітхевона на святкування Хеловіна прийшло дуже багато людей. Усе через те, що це святкування стало наймасштабнішим за останні роки після послаблення обмежень COVID-19. 

Читайте також: Оперативна інформація щодо російського вторгнення станом на ранок 30 жовтня



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW