Нова пошта відновила роботу у Святогірську та Лимані на Донеччині



У деокупованих Лимані і Святогірську запрацювала Нова пошта.

Відсьогодні, 28 жовтня, мешканцям деокупованих Лиману і Святогірська доступна відправка та отримання посилок до 10 кг. Сплатити за послуги можна готівкою, через мобільний додаток Нової пошти або відправити посилку за рахунок отримувача.

Про це повідомляє пресслужба поштової компанії.

Так, у Лимані мобільне відділення працює з понеділка по п’ятницю з 11:30 до 13:30 на вул. Свободи.

"Щодня ми доставляємо близько 70 посилок із продуктами, одягом та необхідними речами. До війни в Лимані працювало 3 відділення Нової пошти, але наразі всі вони зруйновані та розграбовані. Зараз розпочато будівельні та ремонтні роботи приміщення, щоб через тиждень відкрити у Лимані вже стаціонарне відділення із повним переліком послуг як доставки, так і фінансових, як і до війни", - йдеться у повідомленні.

У Святогірську мобільне відділення працює у понеділок, середу та п’ятницю. З 14:30 біля відділення №1 по вул. Шевченка, а потім до 16:00 за адресою вул. Зарічна, (біля Лаври).

"Через дуже пошкоджену дорогу та мости, працівники Нової  пошти щоразу долають 130  кілометрів в один бік, замість 30 км як було раніше, щоб доставити посилки, гуманітарну допомогу, а також генератори для того, щоб люди могли зарядити свої пристрої для зв’язку з рідними", - зазначили у Новій пошті.

Читайте також:

  • У Лиман і Бахмут доставили питну воду
  • Донецька ОВА показала вщент зруйнуване загарбниками селище Піски
  • Майже 150 людей покинули Донеччину минулої доби

Отримуйте добірку найважливіших новин за день у нашій Viber спільноті.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW