Керівник одеського ДТЕК пояснив, як довго триватимуть відключення електрики в Одеській області



Одесі та області можливо доведеться жити до весни за графіками стабілізаційних відключень, які почалися 25 жовтня.

Про це повідомив Гендиректор ДТЕК Одеські електромережі Дмитро Григор’єв.

Наразі ДТЕК Одеські електромережі проводить спілкування з військовою адміністрацією щодо запровадження системи оповіщення споживачів, яку запропонувала організація.

На офіційному сайті ДТЕК Одеські електромережі розмістили графіки, завдяки яком споживач буде розуміти в якій групі відключень він перебуває: першій, другій чи третій.

Зараз йде робота над графіками, які будуть вже цілодобові. Також відпрацьовується велика кількість помилок щодо прив’язки клієнтів до джерел електропостачання: через реконструкцію та будівництво нових мереж деяких споживачів не внесли у документацію.

Графіки відключень побудовані з урахуванням, що кожна група буде без світла не довше чотирьох годин поспіль.

Колцентр зараз не встигає обробляти всі запити. Зазвичай він отримує  три тисячі дзвінків за добу. За 25 та 26 жовтня отримали понад 30 тисяч дзвінків за добу. На роботу вивели всіх працівників колцентру та додали нових.

"Тому, сподіваюсь, всі розуміють, що трапилось. Цей пік, в моєму розумінні, буде зменшено десь через тиждень. Коли всі будуть розуміти що таке графіки, що вони є, вони застосовуються й в якому обсязі, в якій вони групі", —сказав Дмитро Григор’єв.

Сайт ДТЕК періодично не працює, адже не розрахований на таку кількість запитів. За словами генерального директора, вони все розуміють й дадуть відповідь усім.

За словами Дмитра Григор’єва, за графіками стабілізаційних відключень, можливо, доведеться жити до весни.

Також гендиректор наголосив на тому, що потрібно споживати електроенергію помірно і зменшити навантаження вранці та ввечері, з 6:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00.

Керівник одеського ДТЕК пояснив, як довго триватимуть відключення електрики в Одеській області, фото-1

Читайте по темі: Одеса в темряві: коли та для чого відключають електроенергію



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW