Минула доба у Покровській громаді пройшла відносно спокійно



Минула доба пройшла відносно спокійно, фактів щодо постраждалих та руйнувань не зафіксовано.

Оперативний штаб діє 24/7. Керівництво знаходиться на своїх робочих місцях.

З ранкового зведення від диспетчера ДСНС отримана така інформація: протягом минулої доби на території Покровської громади надзвичайних подій не трапилось. Заявок на відпрацювання ВНП не було. Пожеж не виникло. За адресою: автошлях Покровськ-Добропілля (поблизу м. Родинське) працівники ДСНС прибрали аварійне дерево з проїжджої частини дороги, яке впало та створювало перешкоду.

Аварійні ситуації за минулу добу:  

  • о 08.20 застосований графік аварійних відключень за такими адресами: м. Покровськ ТП 405; ТП 64, ТП 12, ТП 26, ТП 23, ТП 90, ТП 24, ТП 100, ТП 25. ТП 404, ТП 307, РП 13. Електропостачання було відновлено об 11.00.

  • о 16.20 сталося аварійне знеструмлення житлових будинків за такими адресами: м. Покровськ ТП 3 - вул. Таврійська, Ярослава Мудрого, Злагоди, Джерельна, Менькіної, Центральна, Прокоф'єва; ТП 53 - вул. Толстого, Малевича, пров. Павлова вул. Лесі Українки, пров. Січовий, вул. 9 Травня, Миколи Амосова, Гоголя, Котляревського, Руднєва, Суворова, Шибанкова, пров. Ветеринарний. Диспетчер ДТЕК не володіє інформацією про час відновлення електропостачання.

Керівництво наголошує на необхідності евакуації. Продовжує щодня курсувати евакуаційний потяг до Львова та по парних числах раз на чотири дні до Тернопільської області. Запис здійснюється на 02.11. Реєстрація на потяг за телефоном 0-800-300-101.

Здійснюється патрулювання з метою контролю за дотриманням заборони торгівлі алкоголем.

Комендантська година та режим світломаскування діє з 21. 00 до 05. 00.

Фактів колабораціонізму не зафіксовано.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW