Британці вважають досвід Сунака у боротьбі з пандемією плюсом, а його багатство – мінусом



Британці вважають досвід Сунака у боротьбі з пандемією плюсом, а його багатство – мінусом, фото-1

У міру того, як Ріші Сунак наближався до будинку №10 на Даунінг-стріт, деякі британці в понеділок висловлювали песимізм щодо майбутнього і розчарування тим, як він прийшов до влади без публічного голосування.

Інші, однак, вважають Сунака, який допоміг країні пережити пандемію, саме тією людиною, яка потрібна для цієї роботи.

63-річна Енн Беглі, працівниця Національної служби охорони здоров’я з північного сходу Англії, яка чекала на потяг біля вокзалу Кінгс-Крос в центрі Лондона, сказала, що вона розчарована тим, що громадськість не мала права голосу при прийнятті рішення про призначення Сунака на посаду.

“Я думаю, що ми повинні були провести загальні вибори через всі помилки, яких припустилися два попередні прем’єр-міністри”, – сказала вона, маючи на увазі Бориса Джонсона, який подав у відставку в липні, і Ліз Трасс, яка оголосила про свою відставку минулого тижня. Обидва були лідерами Консервативної партії.

У центрі Лондона 69-річний Туфік Баюді, який керує службою обміну валют, сказав, що Сунак був правильним вибором.

“Йому вдалося провести нас через пандемію”, – сказав пан Баюдхі. “Йому буде нелегко, але я впевнений, що він добре впорається”.

Проте багато хто ставився до Сунака з побоюванням. Як і деякі інші, хто спілкувався з журналістами в понеділок, пані Беглі поділилася занепокоєнням, що новий прем’єр-міністр не має зв’язку з широкою громадськістю, посилаючись на його багатство і елітну освіту. “У нього занадто багато грошей”, – сказала пані Беглі. “Він не розуміє людей на місцях”.

Люсі Ренсом, 25 років, адміністратор кавової компанії у східному Лондоні, сказала: “Я не відчуваю до нього ніякої любові”. Виборець Лейбористської або Зеленої партій, вона сказала, що чекає, щоб проголосувати за Сунака на наступних виборах.

Дехто вважає, що марно сподіватися на те, що консервативне лідерство призведе до будь-яких значущих змін в уряді.

“По суті, торі будуть продовжувати робити те, що вони роблять, і багаті стануть ще багатшими, а бідні залишаться бідними”, – сказав 39-річний Мохсон Ікбал, фінансовий радник зі східного Лондона.

Але 45-річний Гері Сміт, м’ясник з Halls Family Butchers в Лейберні, у виборчому окрузі Сунака в Річмонді в Північному Йоркширі, сказав, що він радий бачити Сунака на посаді, тому що, на його думку, як канцлер Казначейства, пан Сунак добре впорався з пандемією, субсидувавши 11,6 мільйона робочих місць.

Сміт охарактеризував нового прем’єр-міністра як “практичного” політика. “Він проводить багато часу, приїжджаючи на місця”. сказав пан Сміт. “Він був у багатьох селах. Він був на ярмарках і зборах коштів. Це дуже приємно бачити обличчя політика тут, а не тільки по телевізору. Ми щасливі, що він став Прем’єр-міністром”.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW