На Роменщині поліцейські затримали крадія «зі стажем»



На Роменщині поліцейські затримали крадія «зі стажем» , фото-1

Слідчі під процесуальним керівництвом Роменської окружної прокуратури повідомили про підозру неодноразово судимому жителю міста, який проник до чужого будинку, звідки викрав планшет та павербанк. Наразі зловмисник перебуває під вартою.

До чергової частини Роменського районного відділу поліції із заявою про крадіжку звернулася 40-річна жителька району. Жінка пояснила, що поки вона їздила до міста у справах, з її будинку зник планшет та портативний зарядний пристрій, загальна вартість яких складає більше 13 000 гривень.

У ході подальшої перевірки співробітники поліції з'ясували, що на той момент вдома перебував батько заявниці, який весь день займався справами по господарству. Останній згадав, що того дня він бачив невідомого, який заходив на подвір'я, аби щось спитати.

Правоохоронці припустили, що до крадіжки може бути причетний саме цей “непроханий гість”. Дана інформація підтвердилась, поліцейські встановили особу зловмисника та його місцезнаходження. Ним виявився 42-річний раніше судимий за крадіжки житель міста Ромни.

Викрадене майно співробітники поліції вилучили та вже повернули власниці.

За даним фактом слідчі Роменського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Правоохоронці за процесуальним керівництвом прокуратури вже оголосили чоловікові про підозру та обрали відносно нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW