Захищаючи Батьківщину від російських окупантів, загинув воїн з Криворізького району - Андрій Лукянцев



Навічно вписавши своє ім’я в історію незалежності України, у звитяжній боротьбі за мир у рідній країні, у Херсонському напрямку біля сіл Біла Криниця та Давидів Брід 18 жовтня 2022 року загинув воїн зенітно-ракетного взводу стрілецького батальйону Лукянцев Андрій Сергійович, 5.04.1982 року народження, мешканець Лозуватської громади.

Про це повідомляє Криворізька районна військова адміністрація.

Родом з смт Просяна Покровського району Дніпропетровської області, Андрій навчався у Валівській середній школі. Після цього хлопець вступив до професійно-технічного училища міста Кривий Ріг, де здобув спеціальність машиніста-тракториста. Працював на кількох підприємствах Лозуватської громади.

Мужній воїн і щирий патріот, Андрій Сергійович почав свій бойовий шлях ще за участі в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей. А коли у 2022-му розпочалася повномасштабна війна, він вирушив на захист нашої країни як доброволець. 

«Усім Криворізьким районом ми поділяємо горе близьких та рідних, бойових побратимів Андрія з приводу непоправної втрати. Війна забирає найкращих... Ми схиляємо голови у світлій молитві та глибоко сумуємо разом із родиною полеглого захисника. Світла пам’ять і безмежна вдячність за вірність Батьківщині, адже його життєвий приклад, те, як він безмежно любив свою Україну та як щиро захищав її свободу, назавжди слугуватиме взірцем для всіх нас. Вічна слава Герою. Вічна пам'ять…» – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

Захищаючи Батьківщину від російських окупантів, загинув воїн з Криворізького району - Андрій Лукянцев, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW