Підприємство зі Слов'янська, яке виготовляє ізолятори, продовжує працювати у Чернівецькій області



Промислове підприємство зі Слов'янська евакуювалося у Чернівецьку область і продовжило там працювати.

ТОВ "Славенергопром" на ринку України працює понад 15 років. Підприємство є ключовим постачальником ізоляторів та приладів для захисту від комутаційних перенапруг.

З початку повномасштабного вторгнення воно переїхало з Донецької області, а зокрема зі Слов'янська, на Вижниччину, - повідомляє Чернівецька ОВА.

Представники підприємства розповіли про свою роботу. Вони зазначили, що основні напрямки їхньої діяльності - виробництво керамічних електроізоляторів та ізоляційної арматури, пластмас у первинних формах, гумових виробів та іншого електричного устаткування.

Мають власну лабораторію та необхідне устаткування для контролю якості продукції. Завод отримує сировину і технічну підтримку від компанії Wacker Chemie AG (Німеччина), провідного світового виробника полімерних матеріалів, - розповіли фахівці компанії.

Вони також зазначили, що ТОВ "Славенергопром" виготовило сотні тисяч одиниць високовольтних ізоляторів, обмежувачів перенапруги та високовольтних вводів, що експлуатуються в господарствах НАЕК "Енергоатом", "Укрзалізниця", "Укренерго" та практично на всіх обленерго України.

Отримуйте добірку найважливіших новин за день у нашій Viber спільноті.

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW