ПФК Звягель – ФК Хуст: анонс матчу Чемпіонату України



Друга ліга, 8 тур, 21 жовтня, Новоград-Волинський, стадіон «Авангард». Початок – 13:00. Пряма трансляція – YouTube.

Ну ось підходить до завершення серія «Звягеля» із трьох поєдинків поспіль на рідному стадіоні «Авангард». Тепер після успіхів у матчах із «Металургом-2» та «Рубіконом» на нашу команду чекатиме непросте випробування у вигляді «Хуста».

Клуб із Закарпаття, як і «Звягель», проводить дебютний сезон на професійному рівні, і так само, як і наша команда, має бекграунд у вигляді нещодавніх успіхів на регіональному рівні, здобувши перемогу в чемпіонаті області. Тепер під керівництвом Володимира Циткіна «Хуст» намагається «штурмувати» Другу лігу чемпіонату України. Виходить непогано – суттєво оновлена команда набрала солідні 11 очок у семи іграх, а в останньому матчі переконливо переграла миколаївський «Васт» (5:1). Цікаво, що одразу чотири голи в цій грі були на рахунку Василя Луціва, якого було визнано найкращим гравцем попереднього туру в Другій лізі. Разом із братом-близнюком Петром Луцівим вони формують ударний дует закарпатського колективу (вісім голів на двох). Утім, і без них в колективі майбутніх гостей вистачає як досвідчених виконавців (зокрема, голкіпера Владислава Леванідова, який ставав бронзовим призером УПЛ з «Олександрією»), так і талановитої молоді, тож до Новограда-Волинського приїде дуже серйозний суперник.

Позитивні емоції також і в підопічних Руслана Скидана. Воно й не дивно – звягельчани святкували перемоги в останніх двох матчах проти «Металурга-2» (3:2) та «Рубікона» (3:0) та продовжують конкурувати з найкращими командами дивізіону. Домашні стіни стадіону «Авангард» допомогли «Звягелю» здобути три перемоги в чотирьох іграх, тож можуть стати козирем команди в боротьбі з непростим суперником. Разом з тим, на противагу хустському Василю Луціву в попередньому турі в нас вистрелив Артур Ващишин, на рахунку якого прем’єрний хет-трик «Звягеля» у Другій лізі, а також разом із капітаном команди Денисом Червінським та воротарем Андрієм Омелянюком – заслужене місце у збірній туру від «Спорт Арени» та ПФЛ.

Тож можна не сумніватися, що у дуелі команд, які очолюють колеги по амплуа (і Руслан Скидан, і Володимир Циткін під час ігрової кар’єри були голкіперами), господарі поля намагатимуться здобути максимальний результат!

Арбітр матчу – Василь Файда (Львів). Асистенти – Богдан Морозюк (Івано-Франківськ), Михайло Брик (Тернопіль). Резервний арбітр – Роман Мосійчук (Житомир). Спостерігач арбітражу – Олександр Троцюк (Нововолинськ).

Джерело: прес-служба ПФК Звягель



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW