Починаючи з жовтня субсидії та пільги буде виплачувати Пенсійний фонд України



За рішенням Уряду розпочалася поетапна передача функцій адміністрування житлових субсидій та пільг Пенсійному фонду України. Починаючи з жовтня виплачувати субсидії та пільги буде ПФУ через органи соціального захисту населення.

Про це повідомили під час спільного брифінгу директорки департаменту соціального захисту населення Миколаївської ОВА Оксани Єльчієвої та начальниці головного управління Пенсійного Фонду України в Миколаївської області Олени Сичугової.

- Хочу запевнити, що для самих людей ніяких суттєвих змін не буде. Це все відбувається автоматично, за допомогою обміну даними. Людина може отримати субсидію незалежно від того, де перебуває. Наприклад, якщо людина переїхала з Миколаєва в інше місце, - сказала Єльчієва.

Також директорка департаменту соціального захисту населення Миколаївської ОВА додала, що в опалювальний сезон людям, які отримували субсидію за опалення, наново подавати заяву не потрібно.

- Для тих осіб, які хочуть оформити субсидію на опалювальний сезон, потрібно звернутись до будь-якого органу соціального захисту наслення із заявою та декларацією, - додала Єльчиєва.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW