Професія мужніх та самовідданих: у Покровську відзначили день рятівника



Напередодні Дня рятівника, який відзначається 17 вересня, у міській бібліотеці імені Т.Г. Шевченка зібралися представники аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, які безпосередньо беруть участь у ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. 

Професія мужніх та самовідданих: у Покровську відзначили день рятівника, фото-1

Від початку війни важливий внутрішній фронт боротьби з російськими окупантами утримують рятувальники. Вони першими прибувають на місця влучання російських ракет, вибухів, пожеж, гасять їх, розбирають завали, рятують людей. Іноді ціною власного життя…

Хвилиною мовчання присутні у залі вшанували пам`ять усіх загиблих рятувальників.

Професія мужніх та самовідданих: у Покровську відзначили день рятівника, фото-2

З нагоди свята вітали представників пожежно-рятувальних загонів голова Покровської районної військової адміністрації Володимир Замотаєв, голова Покровської районної ради Юрій Середа та очільник Покровської військової адміністрації – Сергій Добряк.

Професія мужніх та самовідданих: у Покровську відзначили день рятівника, фото-3Професія мужніх та самовідданих: у Покровську відзначили день рятівника, фото-4

«Шановні рятівники. Хочу подякувати за вашу роботу 24/7, відвагу, людяність, милосердя та побажати, щоб після кожного бойового завдання ви здоровими та неушкодженими вертались до своїх родин», - зазначив Сергій Добряк.

Професія мужніх та самовідданих: у Покровську відзначили день рятівника, фото-5

За мужність, самовідданість, зразкове виконання службового обов’язку і забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій області та з нагоди відзначення  Дня рятувальника України медаллю «ЗА ОБОРОНУ РІДНОЇ ДЕРЖАВИ» було нагороджено п`ятьох рятувальників. Серед них і начальник 9 державного пожежно-рятувального згону Головного управління ДСНС України у Донецькій області Віталій Кінц.

Професія мужніх та самовідданих: у Покровську відзначили день рятівника, фото-6

Ще п`ятеро представників ДСНС отримали медалі «ЗА МУЖНІСТЬ І ПАТРІОТИЗМ». 

Професія мужніх та самовідданих: у Покровську відзначили день рятівника, фото-7

Зі словами вдячності за героїзм та самовіддану працю до присутніх у залі звернулась і секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо:
«Сьогодні ви є справжніми бійцями фронту надзвичайних ситуацій. До вашої щоденної праці у мирний час додалися виклики сьогодення, виклики, які принесла на нашу землю війна. У шахтарів є таке повір`я – шахтар за своє життя заслуговує на царство Боже, а ви, як добрі янголи-охоронці, які врятували не одне життя, заслуговуєте на милість вашої покровительки – Матері Божої. Бажаю вам миру, добробуту, щоб у кожного в житті була радість і задоволення від добре виконаної роботи. І згадуючи, як відреагував наш Президент Володимир Зеленський на успіхі військових на фронті, коли він сказав: Раніше ми дивились на небо і шукали синє небо, а сьогодні, дивлячи вгору, шукаємо український стяг, бажаю і вам, коли ви будете дивитись вгору, бачили і синє небо, і сонце, і український стяг. Слава Україні».

Професія мужніх та самовідданих: у Покровську відзначили день рятівника, фото-8

Під час заходу кращі з представників професії отримали медалі, грамоти та листи подяки від Покровської районної та міської адміністрацій. 

Професія мужніх та самовідданих: у Покровську відзначили день рятівника, фото-9

Святковий настрій гостям заходу створювали творчі колективи громади.

Професія мужніх та самовідданих: у Покровську відзначили день рятівника, фото-10Професія мужніх та самовідданих: у Покровську відзначили день рятівника, фото-11

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW