Злочини росіян в Ізюмі: окупанти вбили молоду українську родину разом з донькою, розстрілювали полонених, - ВІДЕО



Все більше воєнних злочинів скоєних російської армією становиться відомі після звільнення міста Ізюм у Харківській області.

Про низку злочинів окупантів розповів уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець.

“Я зараз знаходжусь в Ізюмі, це район міського кладовища.

Ми хочемо, щоб вся міжнародна спільнота побачила свідчення кримінальних злочинів, скоєні військовослужбовцями Російської Федерації.

Поруч зі мною, звертаю вашу увагу, це ціла сім’я… Це молода сім’я… Батько 1988 року народження, дружина – 1991, їх маленька донечка – 2016 року народження та їхні батьки.

У нас є свідчення місцевих людей, про те що вони всі загинули внаслідок авіаудару скоєного літаками військової армії Російської Федерації. Подібних випадків, їх безліч, їх дуже багато.

Також тут ми побачили масове захоронення військовослужбовців української армії. Як вони захоронялись, ви побачите свідчення того що у них зав’язані руки, їх вбивали впритул. Зараз тут дуже багато працівників правоохоронних органів. Все фіксується.

Ми закликаємо всіх, щоб ви вкотре нагадували світу, що робить Російська Федерація на території України. Це геноцид української нації. Це вбивства наших дітей, наших жінок, наших чоловіків і це саме – цивільне населення», - підкреслив Лубінець.





AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW