На півдні ЗСУ ліквідували 59 російських окупантів, а також "Урагани" та "Піон"



Станом на підсумок дня, 8 вересня, обстановка в операційній зоні південних регіонів залишається складною, але контролюється Силами оборони.

 Про це повідомляє ОК Південь.

Противник і далі зосереджує зусилля на утриманні власних позицій. Активно здійснює повітряну розвідку безпілотними літальними апаратами. Але влучність наших підрозділів залишила 2 безпілотних шпигуни без перспектив подальшого використання, знищивши і напрацьований фото/відео матеріал. 

Ворог намагається вишукувати способи для покращення логістичного забезпечення своїх військ, організовуючи понтонні переправи через річки Дніпро та Інгулець. Водночас наносить ракетно-артилерійські та авіаційні удари по позиціях наших військ та мирних населених пунктах. 

Протягом бойового дня ворогом нанесено тридцять авіаційних і один ракетний удар по наших позиціях, а також здійснено пуски чотирьох ракет Р-27 по наших літаках, що наносили удари по противнику. 

Нашою авіацією нанесено шість,  а ракетно-артилерійськими підрозділами 265 влучних уражень, зокрема по реактивних системах залпового вогню, районам зосередження озброєння та техніки, понтонним переправам в районі Нової Каховки. 

Мости продовжують перебувати під щільним вогневим контролем без можливості ремонту та використання. 

Втрати ворога за бойовий день складають 

59 рашистів, 

Три реактивні системи залпового вогню «Ураган» і транспортно-зарядна машина для них, 

Два самохідні гармати артилерії «Піон», 

самохідна гаубиця «Мста-С», 

Три самохідні артилерійсько-мінометні установки, 

танк Т-72 та 

Шість одиниць авто-бронетехніки. 

Також знищено два склади боєприпасів в Бериславському районі та поромна переправа в Новій Каховці. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW