Підтримай ЗСУ: в Новограді-Волинському стартував благодійний онлайн-аукціон



ГО «Неподільна Україна» проводить благодійний аукціон. Про це вона інформує на своїй сторінці у фейсбук:

« – Благодійний онлайн-аукціон! Лот – футболка громадської організації «Неподільна Україна» з підписами зірок української сцени: Таньки і Володьки, Аркадія Войтюка та інших акторів VIP Тернопіль, наших найвідоміших місцевих музикантів з Новограда та Баранівки, а також Голови громадської організації «Неподільна Україна» народного депутата Дмитра Костюка (Дмитро Костюк – народний депутат України, 65 округ).

Футболка була підписана під час проведеного ГО «Неподільна Україна» благодійного концерту на підтримку ЗСУ, що відбувся в Новограді-Волинському 17 серпня. Гроші від продажу футболки долучатимуться до коштів, зібраних на концерті та підуть на придбання квадрокоптера для 30 окрема механізована бригада ім. князя Костянтина Острозького.

Стартова ціна лоту – 1 тисяча гривень. Пишіть в коментарях до даного посту на сторінці громадської організації «Неподільна Україна» Вашу ставку. Хто запропонує найбільшу суму – той переможе, ми зв'яжемося з Вами та доставимо цю унікальну футболку до Вашого дому».

Нагадаємо, 17 серпня відбувся благодійний концерт ГО «Неподільна Україна» та VIP Тернопіль. Та участь брали не лише VIP Тернопіль зі своїми комедійними сценками, але й музикант та учасник Х-фактор Аркадій Войтюк, співачка Діана Георгієва, рок-гурт з Новограда Fireflies та гурт із Баранівки «Мулен Руж». Тоді для захисників зібрали 82 700 грн та 100$.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW