Хмельниччина увійшла до ТОП-10 областей України по сплаті податків до бюджету



Бізнес-спільнота Хмельниччини продовжує тримати економічний і фінансовий фронт, забезпечуючи системне надходження податків і зборів до бюджетів усіх рівнів. Так, упродовж восьми місяців цього року платники податків Хмельниччини забезпечили надходження до зведеного бюджету в сумі 11,0 мільярда гривень податкових платежів. Порівняно з аналогічним періодом минулого року податкові надходження зросли на 2,1 мільярда гривень або 23,2 відсотка.

Зокрема, до Державного бюджету надійшло 4,1  мільярда гривень, до місцевого – 6,9 мільярда гривень. У серпні ж надійшло 1,8 мільярда гривень, що на 594,0 мільйонів гривень або 49,7 відсотка більше ніж торік. Крім того, на соціальні потреби роботодавці області сплатили понад 6,7 мільярда гривень єдиного внеску.

Попри надважкий економічний стан у країні, позитивних результатів вдалося досягти завдяки відповідальній позиції платників податків та злагодженій роботі територіальних органів ДПС. Зокрема, за результатами роботи протягом 8 місяців поточного року Хмельниччина увійшла до ТОП-10 областей України по сплаті податків до бюджетів усіх рівнів і посіла сьоме місце, – зазначила керівник Головного управління ДПС у Хмельницькій області Ірина Зленко.

За словами головного податківця області, на бізнес, який сьогодні працює, лягає велика відповідальність – бути захисником економічної стабільності рідного краю та держави, забезпечувати їх фінансову спроможність. Адже кожен своєчасно та в повному обсязі сплачений податковий платіж – це посильний внесок суб’єктів підприємництва у перемогу нашої країни над агресором. Разом переможемо!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW