Військова справа для нього — річ нова: як прикарпатець став кулеметником 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців



Іванофранківець Руслан Болотинюк на псевдо Лайт воює кулеметником у складі 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

Про його службу повідомляє на Facebook-сторінці командир відокремленого кулеметного взводу Назарій Кішак, пише Суспільне.

Хлопець вступив у лави Збройних сил України добровільно, без попереднього бойового досвіду та служби в армії. Кулеметник Руслан Болотинюк розумів реальну ситуацію в країні, тому й вирішив, що потрібний у війську, пише Кішак.

З його слів, спочатку боєць був розгублений. Військова справа для нього — річ нова.

"Та з кожним днем я бачив, як він вчився, розвивався і ріс як військовий. Мені видалося спостерігати картину, як з юного молодого хлопчини формується доросла свідома людина", — каже командир відокремленого кулеметного взводу Назарій Кішак.

Окрім обов'язків кулеметника, військовослужбовець на позивний Лайт виконує аеророзвідку — виявляє російських військових через дрони.

За весь час перебування 72 окремої механізованої бригади у "гарячих" точках Руслан Болотинюк виявив десятки ворожої техніки, складів боєприпасів та місць дислокації піхоти.

"Підрахунок, звісно, ніхто не веде, адже це — надзвичайна кількість. Лайт мужньо стримує ворога з використанням сучасних технологій. Відправляючись на бойові завдання в одній групі з Русланом Болотинюком, я впевнений у ньому на всі сто відсотків. Я довіряю йому і можу покластися на нього, як на самого себе", — пише Назарій Кішак.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW