ЗСУ "відкорегували" стан Антонівського мосту, знищили 2 командні пункти та склад боєприпасів на Херсонщині, - ОК "Південь"



Обстановка на Південнобузькому напрямку лишається напруженою, але контролюється силами оборони. Ворог продовжує ведення бойових дій по займаному рубежу оборони. Змін у складі та положенні не має.

Про оперативну обстановку на півдні України станом на 11:00 25 серпня повідомляє ОК "Південь".

Протягом ночі ворогом нанесено два ракетних та один авіаційний удари, продовжувались артилерійські обстріли.

По Миколаєву знов били з зенітно-ракетних систем С-300. Пошкоджено кілька приватних будинків та господарчих споруд, попередньо – втрат немає.

В районі Олександрівки наші позиції ворог атакував ударним гелікоптером Ка-52. Без втрат.

Реактивними снарядами систем залпового вогню “Смерч” атаковано житлові квартали Кривого Рогу. Пошкоджено кілька автівок, дорожнє покриття, багатоквартирним будинкам та прибудинковим будівлям завдано шкоди. Постраждалих нема.

З важкої ствольної артилерії 152-го калібру обстріляно Нікополь. Без людських втрат.

В селищі Чаплине завершилися рятувально-пошукові роботи. Внаслідок обстрілів житлового сектору та залізничної станції загинуло 25 людей, з них двоє — діти. Поранення дістала 31 людина.

За результатами вогневої роботи наших ракетно-артилерійських підрозділів знищено командні пункти тактичних груп артилерії ворога в Каховському та Бериславському районах. Підтверджено знищення 7 рашистів, самохідної артустановки, автотехніки та ще 1 склад боєприпасів в Новій Каховці.

Стан Антонівського мосту вчергове відкореговано, всупереч намірам окупантів. Зважаючи на нанесені ушкодження та безперервний вогневий контроль, окупаційні війська наразі не наважуються ані використовувати, ані ремонтувати міст.

В штормовому Чорному морі 12 кораблів та катерів ворожого угруповання маневрують поблизу Криму. Як і раніше напоготові 4 носії з 28 ракетами «Калібр».

Загроза ракетного удару як з моря, так і з повітря досить висока, не виключено і застосування берегових ракетних комплексів. Реактивні системи залпового вогню на Миколаївському, Херсонському та Криворізькому напрямку також цілком імовірні у застосуванні ворогом для обстрілів наших позицій та мирних населених пунктів.

Дотримуйтесь заходів безпеки, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги, використовуйте доцільні укриття та правила двох стін, пам’ятайте і про мінну небезпеку штормового моря.

Обмеження правового режиму воєнного часу – це турбота про збереження вашого здоров’я та життів.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW