Надвечір російські війська обстріляли з "Ураганів" Велику Костромку Криворізького району: зачепило житловий будинок і господарчі споруди



Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 183 доба добігає кінця.

Стисло про те, як минув день на Дніпропетровщині повідомив заступник керівника ради оборони області Микола Лукашук.

Надвечір з «Ураганів» окупанти вдарили по Великій Костромці. Зачепило житловий будинок і господарчі споруди. Люди не постраждали, втім поранення дістала корова. Мешканці села звідти не виїжджають, тримають господарство навіть в умовах регулярних атак.

Окрім цього, ворог вдарив по прикордонним територіям Зеленодольська. Ніхто не постраждав.

Обстріляли війська рф й Червоногригорівську та Марганецьку громади у Нікопольському районі. На щастя, без руйнувань і без постраждалих. 

Рятувальники завершили обстеження територій Великомихайлівської громади в Синельниківському районі, по якій цієї ночі окупанти вдарили ракетами.

Наслідки – на фото. Зруйновано склади, в яких зберігалося майже 300 тонн пшениці. Пошкоджено будівлі агропідприємства, житлові будинки, п‘ять одиниць сільськогосподарської техніки. 

Фахівці ДСНС сьогодні знищили чотири сучасні касетні бойові елементи, які виявили в Металургійному районі Кривого Рогу після нічного обстрілу. Території безпечні.

Окупанти відповідатимуть за всі свої злочини. Покарання знайде кожного. 

Ми сильні і ми зможемо протистояти ворогу, бо захищаємо свій дім і свою країну. Покладаємося на ЗСУ, допомагаємо нашим захисникам і державі. Все буде Україна!

Мирного вечора, Дніпропетровщино.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW