Василь Орлов: у нас були «прильоти», декілька разів бомбили залізничну та громадську інфраструктуру міста



АТ «Житомиргаз» продовжує знайомити зі своїми кращими працівниками!

Василь Орлов - слюсар аварійно-диспетчерської служби 5 розряду Коростенського відділення.

В АТ «Житомиргаз» чоловік працює уже понад 17 років. Він щодня виїжджає разом із бригадою на виклики споживачів та локалізовує аварійні ситуації.

«Ми з бригадою виїжджаємо на виклики, коли повідомляють, що відчувають запах газу, або ж, коли газ відсутній. Проте їз приходом війни ми виїжджаємо й на вибухи. Адже у нас були «прильоти», декілька разів бомбили залізничну та громадську інфраструктуру міста. Були також і пошкодження газопроводів, їх посікло уламками. Зазвичай, це було вночі, що ускладнювало нам умови роботи, проте ми оперативно ліквідовували аварійні ситуації. Насправді, такі виклики емоційно складніші, адже зараз, під час воєнного стану, в усіх нас постійно тривога на душі, але ми повинні сумлінно та оперативно виконувати свою роботу».

Чоловік зізнається, що стати Кращим навіть і не думав, проте вважає, що на цю відзнаку заслуговує кожен працівник компанії.

«Все ж таки, для мене це було неочікувано. Я вважаю, що на цю відзнаку заслуговує весь колектив, адже це досягнення колективної роботи. Звісно, що це дуже приємно і почесно для мене. Та я переконаний, що у нас усі люди працьовиті».

Чоловік додає, що радий бути частиною газової родини й бути на варті газової безпеки.

«Знаєте, у моїй роботі мені дуже подобається мій колектив. Такого колективу у мене ще не було. АТ «Житомиргаз» - це велика та дружня родина. Усі завжди готові прийти на допомогу один одному. Третину свого життя я проводжу на роботі і безмежно радий, що в цей час поруч зі мною такі чудові люди».

Джерело: АТ "Житомиргаз"

Василь Орлов: у нас були «прильоти», декілька разів бомбили залізничну та громадську інфраструктуру міста, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW