Військовий полігон окупантів на Чернігівщині: як ЗСУ знищили ворожу техніку



З початком широкомасштабного вторгнення на Чернігівщині точилися тяжкі бої. Районний центр Ріпки практично межує з білоруським кордоном. Сюди російські загарбники прийшли на початку березня, повідомляє інформаційне агентство АрміяInform.

За словами жителя одного з навколишніх сіл Анатолія, понад місяць тут орудували російські окупанти. Неподалік від селища вони розгорнули командний пункт однієї зі своїх армій та облаштувати польовий навчальний полігон для своїх солдатів. Окупанти жили в хатах, які, рятуючись від війни, покинули українці. Російських військ тут була сила-силенна. А коли поспіхом окупанти тікали, то багато помешкань нещадно пограбували.

Незважаючи на заходи безпеки та маскування своїх дій, ворогові не вдалося сховатися від спостережливих очей наших військовослужбовців. Артилеристи одного з підрозділів військ оперативного командування «Північ» знищили ворожий полігон, розстріляли їхній штаб разом із технікою, яка його прикривала. Як доказ «ювелірної» майстерності наших «богів війни» — у полі ще довго продовжували стояти підбиті три російські танки. Тікаючи з України геть, росіяни не попіклувалися про те, щоб прибрати за собою багатотонне «сміття».

Кореспонденти АрміяInform відвідали ріпкинський «музей просто неба». Найімовірніше, захисникам Чернігова знадобився лише один точний постріл, аби знищити ворожу техніку. Далі детонація боєкомлекту панцерників зробила свою справу. Та так, що одному з них зірвало «дах», і башта відлетіла аж метрів на тридцять-сорок.

Деталі без коментарів у відеосюжеті.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW