У Запоріжжі суд визнав вимоги посадовців департаменту освіти повернути їм майже 400 тисяч гривень за бензин, який вони не отримали



Рішенням Господарського суду Запорізької області задоволено позов прокуратури про повернення підрядником департаменту освіти міськради понад 380 тисяч грн та майже 45 тис гривень неустойки.

Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури, передає 061.

Рішенням суду підтверджено, що за результатами публічних закупівель між департаментом та приватним товариством-підрядником укладено договір про постачання бензину та дизельного палива. Попри те, що департамент перерахував постачальнику обумовлені договором бюджетні кошти, підрядник свої зобов’язані не виконав.

Як з’ясувалося пізніше, при спробі заправки автотранспорту посадовців паливо не було отримано з причин блокування талонів.

«Після набрання рішенням законної сили прокуратурою буде вжито заходів щодо його реального виконання», - зазначають в прокуратурі.

Нагадаємо, на Запоріжжі відправили за грати чоловіка, який допомагав мелітопольській окупаційній владі продавати талони на пальне з КП.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW