На Дніпропетровщині ворог гатив по містах та селах з «Ураганів» та ствольної артилерії: ситуація в регіоні станом на ранок



Розпочалася сто п’ятдесят п’ята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Ситуація на Дніпропетровщині станом на ранок. 

Про це повідомляє редакція 056. 

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що вночі ворог випробовував регіон тривогами і стріляв по Криворізькому району.

російська армія накрила вогнем дві громади району - Зеленодольську та Апостолівську. 

Гатили по містах та селах з «Ураганів» та ствольної артилерії. 

У Зеленодольській громаді поцілили по самому Зеленодольську та Малій Костромці. У селі пошкоджені кілька будинків, зачепило водопровід та газовід. Люди не постраждали. 

У Апостолівській громаді вдарили по селу Українка. Є руйнування. Без постраждалих. 

У інших районах області на цю хвилину спокійно. 

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук додав, що в регіоні маємо обстріли декількох населених пунктів у Криворізькому районі.

Вночі ворог з «Ураганів» обстріляв Малу Костромку: в селі пошкоджено три домоволодіння, господарчі споруди, водопровід та газопровід. Постраждалих немає.

Касетними боєприпасами окупанти також вдарили по Апостолівській громаді, село Українка. В населеному пункті виявлено снаряди, які не здетонували, на місці працюють вибухотехніки. Головне – люди неушкоджені, інформація щодо руйнувань з‘ясовується. 

Поцілили і по околицям Зеленодольська. На щастя, минулося без жертв і без руйнувань.

"У всіх інших районах ніч минула без надзвичайних ситуацій. Наразі ситуація в області і на її кордонах контрольована. 

Тихого дня!", - підсумував Микола Лукашук. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW