Спека і дощі – прогноз на найближчі дні



За прогнозами Гідрометцентру, 28 липня у північно-східних, більшості центральних областей та на Одещині місцями очікується невеликий короткочасний дощ, гроза, на решті території без опадів. Вітер переважно північний, 5-10 м/с. Температура вночі 12-17°, на узбережжі морів до 20°, вдень 24-29°, у південній частині, Закарпатській та Дніпропетровській областях 28-33°, в Карпатах 15-20°

У центрі України мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +15...+20 градусів, вдень +28...+33 градуси.

У Полтаві сьогодні за даними сайту Синоптиквранці небо буде ясним, і залишатиметься таким майже весь день, а ввечері його затягнуть хмари. Увечері йтиме дрібний дощ.

Народний прогноз погоди: У цей день вшановується пам'ять мучеників Кирика та Іуліти. У народі цей день називали Кирики - мокродирки, тому що часто у цей день йде дощ. Жінки у минулі часи святкували день "матінки Уліти", вважаючи її своєю заступницею. Також у цей день вшановується пам'ять святого рівноапостольного князя Володимира Київського. У народі говорили: "На Володимира Червоне Сонечко сонце красне світить". Тому, буде дощ чи сонце, вгадати важко.

Читайте також: Одному з найтитулованіших спортсменів Полтавщини вручили нагороду від обласної влади

На Полтавщині скоротили комендантську годину



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW