Зберігається загроза ракетних та артилерійських обстрілів Дніпропетровщини: ситуація в регіоні станом на вечір



Завершується ​​сто п’ятдесят перша доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір. 

Про це повідомляє редакція 056. 

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив, що станом на цю хвилину в регіоні все спокійно. Протягом дня неодноразово лунав сигнал повітряної тривоги, але минулося без прильотів ворожих ракет і без обстрілів.

За даними військових, оперативна ситуація навколо нашої області, зокрема навколо Криворізького, Синельниківського та Нікопольського районів не змінилася. Микола Лукашук запевняє, що регіон надійно укріплений і тому не має підстав панікувати - довіряємо ЗСУ.

"У ворога наразі немає ані достатніх сил, ані можливостей, щоб увійти на територію Дніпропетровщини. Чорта з два їх сюди пустять наші захисники. Збройні сили України роблять все можливе, щоб якнайдалі відігнати ворога від кордонів Дніпропетровщини і звільнити тимчасово окуповані області. Ми ж всі розуміємо, для чого було завдано ударів по Антонівському мосту на Херсонщині?", - запевняє Микола Лукашук.

Микола Лукашук нагадав мешканцям регіону, що не час розслаблятися. Ми маємо справу з нелюдами, загроза ракетних та артилерійських обстрілів зберігається.

"Тактика російських окупаційних військ – терор з метою тиску на українців і сковування сил наших вийськових. Тому вкотре закликаю всіх реагувати на сигнали повітряної тривоги і не нехтувати правилами безпеки. Або укриття, або правило двох стін і триматися якнайдалі від вікон. Це важливо. 

Впевнений, що багато мешканців Нікополя і Нікопольського району мають друзів, родичів, знайомих в Енергодарі та в прилеглих населених пунктах, звідки по території нашої області гатять окупанти. Тому прошу громадян повідомити своїм близьким: вони можуть передавати українській розвідці інформацію про колаборантів, окупантів, розташування ворожих пунктів дислокації, маршрути пересування техніки", - додав Микола Лукашук.

Повідомити інформацію про ворога можливо по номеру телефона або через додаток:

  • Контактний номер, який опублікувало Головне управління розвідки: (096) 310 11 26. Цей номер прив‘язаний і до месенджерів.
  • додаток Дія і чат-бот єВорог, завдяки яким ви також можете повідомляти про пересування ворожої техніки та військ окупантів. Інформація про противника допоможе нашим ЗСУ працювати на випередження. 

Важливо, що після того, як передаються дані необхідно видалити фото/відео/листування зі своїх телефонів.

"Бережіть себе і пам‘ятайте, що всі тимчасово окуповані території України будуть звільнені.

П‘ять місяців звитяжної боротьби українського народу проти окупантів. Війна триває, але закінчиться нашою Перемогою. Віримо в ЗСУ, в Президента, допомагаємо нашим захисникам.

Україна – вільна і суверенна держава!", - підсумував Микола Лукашук. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW