У Кривому Розі дорослих та дітей запрошують долучитись до "Літньої пригоди ТУТ", - ФОТО, ВІДЕО



В п’ятницю, 8 липня, в Культурно-громадському центрі «Шелтер+» відбулась презентація нового проєкту – «ТУТ».

Про це повідомляє 0564.ua.

Перед початком благодійного концерту "Пісні Вільних" в КгЦ "Шелтер+" презентували новий проєкт.

- Ми маємо презентувати і трошки представити той проєкт, який розпочинається в понеділок. Проєкт «ТУТ» - це проєкт для дітей та дорослих, який ми розпочинаємо в липні місяці і який буде все літо, якщо Бог дасть життя і збройні сили українибудуть продовжувати нас захищати. Чому «ТУТ»? В нас багато і прямо зараз присутніх тут людей, минуле яких частково зруйноване, у когось повністю зруйноване. Що буде завтра, важко спрогнозувати. В будь-який момент, навіть якщо Збройні сили України стоять міцним щитом, може прилетіти ракета і майбутнє ми теж можемо слабо прогнозувати. Тому, як радять всі психологи і ті, хто допомагають нам пережити цей складний час, жити тут і зараз. Тому наш проєкт називається «Тут». Ми зараз тут і зараз. Тут життя, не треба чекати кращої нагоди, кращої погоди для того, щоб жити на повні груди, - розповів програмний директор та співзасновник Культурно-громадського центру "Шелтер+" Роман Морозов.

Серед присутніх на заході була команда проєкту «ТУТ» і Роман Морозов їх представив.

- Це люди, які,  не покладаючи рук, працюють з дітьми, з переселенцями.  Вони керують всілякими творчими процесами в «Шелтері». І зараз вони стануть «кістяком» літньої пригоди «ТУТ».

Також на заході було багато волонтерів, які допомагатимуть з реалізацією проєкту.

В проєкті будуть курси журналістики та фотомистецтва, уроки гри на гітарі та барабанах, капоейра (афро-бразильське бойове мистецтво з елементами акробатики) та курси лозоплетіння, курси макіяжу та масажу, та ще багато іншого.

«Ми створимо творчу та безпечну атмосферу для розвитку і спілкування! Кожен учасник активностей зможе обрати одну чи декілька запропонованих діяльностей, відштовхуючись від власного бажання та інтересу і протягом місяця зануритися в цю активність. Можна отримати нові позитивні емоції та спогади, залишити свій відбиток ТУТ і зараз, а щось забрати з собою назавжди!  А в кінці відсвяткувати місяць життя разом, показати і побачити, що «ТУТ» створювалося щось цікаве та важливе!», - повідомляють в «Шелтер+».

«Літня пригода ТУТ» створена в першу чергу для дітей та дорослих ВПО, які вимушено опинилися гостями нашого міста та для бажаючих мешканців Кривого Рогу. Сподіваємося, кожен знайде собі заняття по душі як дитина, так і дорослий!

Культурно-громадський центр ШELTER+ запрошує дорослих та дітей долучатись до проєкту.  Для цього необхідно заповнити анкету ТУТ.

Кількість місць обмежена!

Здійснено за підтримки Асоціації "Незалежні регіональні видавці України" в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів.

У Кривому Розі дорослих та дітей запрошують долучитись до "Літньої пригоди ТУТ", - ФОТО, ВІДЕО , фото-9

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW