За дві доби криворіжець двічі пограбував супермаркети



У Кривому Розі чоловік двічі намагався пограбувати супермаркети. Одного разу його спинила охорона, а іншого - співробітники патрульної поліції.

Про це 0564.ua стало відомо з вироку Дзержинського райсуду в Єдиному реєстрі судових рішень.

З матеріалів справи стало відомо, що 16 травня, о 10:30, чоловік зайшов в один із супермаркетів. Помітивши, що за ним ніхто не спостерігає, він взяв 11 плиток шоколаду вагою по 295 грам кожна на суму 854,92 грн. Поклавши товар до своєї сумки,зловмисник пішов до виходу із супермаркету, але його зупинила охорона.

Наступного дня чоловік пішов в інший супермаркет. Помітивши, що за ним ніхто не спостерігає, чоловік взяв капсули для прання, 2 упаковки жіночої туалетної води, пальник та торцевий ключ на загальну суму 889,80 грн. Взявзи товар, зловмисник попрямував до виходу, але спрацювала охоронна рамка. Зрозумівши, що працівники супермаркету його викрили, він втік. Згодом на вулиці чоловіка затримали співробітники патрульної поліції.

Обвинувачений пішов на угоду зі слідством про визнання винуватості.

Суд визнав винним зловмисника за ч. 3 ст. 15 ч. 4 ст. 185 КК України і призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, а за ч. 4 ст. 186 КК України суд призначив покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

За рахунок поглинання менш суворого покарання більшим, чоловік проведе 7 років за ґратами.

Нагадаємо, у Кривому Розі судили жінку, яка не розрахувалась за продукти обрані в супермаркеті. 

За дві доби криворіжець двічі пограбував супермаркети, фото-1

Здійснено за підтримки Асоціації "Незалежні регіональні видавці України" в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW