В Україні планують запровадити військову форму для жінок



Зараз українським жінкам, які захищають нашу країну, доводиться носити чоловічий одяг. Крім того, що він не пристосован для жіночого тіла, на деяких жінок-військових вона не підходить навіть за розміром. Можна уявити, наскільки надто великі штани сковують рухи, адже жінки-бійці служать у тилу, займають позиції на передовій, у танкових військах, артилерії тощо. Тому жінкам доводиться самостійно ушивати та переробляти форму, яку їм видають, купувати її з-за кордону, або звертатися в ательє з індивідуальним замовленням. Зараз, під час активного розвитку феміністичної течії, це стає ще більш гострою проблемою. Тим більше, що у складі ЗСУ зараз перебуває понад п'ятдесят тисяч жінок.

Це досить гучна інформація, яка не пройшла повз владу. Тому Ірина Нікорак (депутатка Київської ради) прийняла рішення випустити військову форму спеціально для жінок. Депутатка наголошує на тому, що комфортна форма - це елементарна річ, яку влада просто зобов'язана надати. І настав час змінювати той факт, що жінки досі повинні відчувати незручність, пов'язану з носінням чоловічого одягу, захищаючи нашу країну.

Ірина Нікорак вже зараз створила благодійні аукціони, і гроші, які вона збере, використовує для пошиття форми спеціально для жінок.

Джерело: 33-Й КАНАЛ



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW