Добровольці батальйону «Тайфун» відвідають засідання апеляційного суду



Ходили на засідання міськрайонного суду, а тепер відвідають і апеляційний. Добровольці тернопільського батальйону «Тайфун» 4-го липня збираються в суд. У дописі на своїх сторінках у соцмережах розповіли про причину.

Йдеться про те, що на початку травня бійці затримали в Тернополі та передали поліції нетверезого водія. Суд першої інстанції визнав його винним. Все ж порушник вирішив оскаржити рішення.

«Нагадаємо, на початку травня, бійці батальйону «Тайфун» затримали і передали поліції водія автомобіля марки Volkswagen Т-5, номерний знак ВО3007ВХ, який був нетверезим. Наші бійці приходили на судові засідання, адже мали непідтверджену інформацію про те, що кермувальник намагається уникнути відповідного покарання. Варто зазначити, що 3-го червня міськрайонний суд прийняв рішення, згідно з яким порушника позбавили права керування транспортними засобами на рік та призначили штраф у розмірі 17000 гривень. Все ж порушник вирішив оскаржити рішення першої інстанції.

Тож, у понеділок, 4-го липня о 14:45 відбудеться засідання апеляційного суду. Сподіваємось, що суддя Сарновський В. Я. також прийме справедливе рішення і залишить в силі вердикт суду першої інстанції», – повідомляють «тайфунівці».

У добробаті запевняють – прийдуть і наце засідання. Адже, кажуть, розуміють, що забезпечувати порядок в місті потрібно не лише на патрулюваннях – варто пильнувати за тим, щоб порушники законів та вимог воєнного часу несли справедливе покарання за свої вчинки. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW