У Полтаві провели благодійний футбольний матч на підтримку ЗСУ: "Збірна шоу-бізнесу" завдяки чотирьом голам Артема Лоїка обіграла журналістів із "ПСЖ"



Фото з матчу - Віталія Скобельського

3-го липня на стадіоні у Климівці відбувся благодійний футбольний поєдинок між командою «ПСЖ» (полтавських спортивних журналістів) та «Збірною шоу-бізнесу».

Матч видався цікавим і видовищним. У першому таймі матчу журналісти змарнували кілька чудових нагод, натомість двічі пропустили м’ячі у власні ворота – 0:2. До перерви «ПСЖ» відіграли один м’яч, а у другому таймі, здавалося, переломили хід поєдинку та вийшли уперед – 3:2.

Проте кінцівка гри пройшла за переваги «Збірної шоу-бізнесу», яка забила чотири голи поспіль. У результаті драматичний матч завершився перемогою «Збірної» з рахунком 6:3, а відомий український реп-виконавець Артем Лоїк відзначився у матчі чотирма забитими голами.

Втім, цього дня важливим був не стільки футбол і його результат, скільки благодійна мета матчу – збір коштів для ЗСУ. Цього разу глядачі та учасники матчу допомагали підрозділу Олександра Тингаєва – відомого українського коментатора і гравця команди «ПСЖ». Він брав участь у трьох попередніх матчах, але на гру у Климівці не зміг потрапити, тому що його підрозділ перевели для виконання завдань із захисту України. Під час матчу у благодійну скриньку зібрали понад 6600 гривень, які бійці зможуть використати на якісь, нехай і невеличкі, потреби.

Наступний благодійний поєдинок за участі команди «ПСЖ» відбудеться 9-го липня у місті Горішні Плавні, де журналісти зіграють проти місцевої команди ветеранів.

Нагадаємо, раніше "ПСЖ" зібрали кошти для лікування поранених бійців під час благодійного матчу у Машівці.
Щоб оперативно стежити  за перевіреними новинами підписуйтеся на наш Telegram. Разом тримаємо інформаційну оборону. Україна переможе!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW