Як зміняться правила роботи під час повітряних тривог у ТРЦ Києва



Після ракетного удару окупантів по ТРЦ у Кременчуку, який не зачинявся під час повітряної тривоги, ТРЦ у Києві змінюють правила роботи. Деякі з них зачиняються на вхід, а деякі мають власні укриття.

Так, торговельно-розважальний центр Respublika Park під час повітряної тривоги не працює на вхід.

"Під час повітряної тривоги просимо персонал та відвідувачів терміново слідувати в укриття цивільного захисту", - йдеться на сайті ТРЦ.

Найближче бомбосховище від Respublika Park розташоване на станції метро "Теремки".

У Lavina Mall  повідомили про найближче бомбосховище поруч з ТРЦ. Воно розташоване за адресою вул. Синьоозерна 6 є офіційним і надане КМДА, як найближче до ТРЦ. За правилами кожен громадянин має вільний доступ до нього.

"Тому слідкуйте за сигналами повітряної тривоги, зберігайте інформацію про найближче укриття, перечекайте ймовірну загрозу, а після відбою - чекаємо вас знову в Lavina", - йдеться на Facebook-сторінці ТРЦ.

Раніше River Mallрозказали, що під час повітряних тривог торговий центр не працюватиме.

"Під час повітряної тривоги магазини зачиняються. Відвідувачі ТРЦ та співробітники повинні спуститися до тимчасового укриття на - 2й рівень паркінгу", - йдеться в повідомленні.

Своєю чергою, у Skymall відвідувачів повідомляють про повітряної тривоги з внутрішнього радіо ТРЦ і "рекомендують" пройти до сховища.

"В разі повітряної тривоги ми повідомимо наших відвідувачів з внутрішнього радіо ТРЦ. Спеціально для цієї нагоди ми розмістили наклейки всередині нашого ТРЦ з навігацією до сховища. Ми рекомендуємо кожному пройти до сховища за наявності повітряної тривоги", - повідомили у ТРЦ ще 6 червня.

Нагадаємо, ТРЦ "Амстор" у Кременчуці, де загинули десятки людей від російської ракети, як виявилось, не зачинявся під час повітряних тривог.У Києві правоохоронці перевірили всі торгові центри на дотримання евакуації під час повітряної тривоги.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW