Мешканцям Вінниці пропонують написати листи на фронт



Було ухвалено рішення дати можливість людям написати на фронт теплі слова підтримки для воїнів, які зараз захищають нашу країну. Хоча ми і далеко від наших воїнів, це не означає, що ми не можемо їх підтримати. Перебувати далеко від дому не так просто навіть у мирний час. Важко уявити, що щодня доводиться переживати нашим відважним захисникам. Але ми маємо можливість нагадати їм, заради чого це все, поділитися частиною тепла рідного дома, хоча б написавши кілька рядків із вдячністю. Тому було створено проект під назвою "Листи на фронт".

Будь-хто, хто захоче підтримати наших бійців, зможе зробити це в кожній із існуючих бібліотек міста (загалом у місті є 24 бібліотеки). Потрібно буде лише уточнити, що лист був написаний для проекту "Під спалахи сирен та блиcкавиць".

Листи можуть бути абсолютно будь-якими - залежить тільки від вашої фантазії. Нехай це будуть хоч пара рядків із вдячністю за наш захист, якийсь теплий чи мотивуючий вірш, або малюнки. Після чого потрібно просто покласти лист у конверт і віднести до бібліотеки (за бажанням можна вказати зворотну адресу).

Всі листи потім будуть надіслані за допомогою волонтерських організацій, які відправляють на фронт продукти, амуніцію тощо. З ними є зв'язок у модераторів даного проекту. Волонтери були лише за, коли почули про цю ідею.

Зараз дуже важливо ставитися один до одного з теплотою та спорідненістю.

Підтримайте наших сміливих воїнів ЗСУ, їм це потрібно як ніколи.

Джерело: Вінниця.info



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW