До Гостомеля прибув мільярдер Річард Бренсон: він відвідав летовище "Антонов", - ФОТО



На Київщину, до зруйнованого рашистами Гостомеля, прибув засновник компанії Virgin Galactic, мільярдер Річард Бренсон.

Візит знаменитості не анонсувався, а про його перебування в Україні кілька годин тому повідомив голова Гостомельської селищної військової адміністрації Тарас Думенко.

Англійський мільярдер з самого початку російського вторгнення підтримував Україну у боротьбі проти російських окупантів. Він остійно виступає на підтримку нашої держави, її суверенітету, територіальної цілісності, а також за найжорсткіші санкції проти рф, її лідерів та економіки.

Фото: Facebook Тарас ДуменкоФото: Facebook Тарас Думенко

До Гостомеля Бренсон прибув у супроводі представників місцевої влади. Він цікавився аеродромом ДП "Антонов" та можливостями його відновлення. Британський гість поспілкувався з головою військової адміністрації про перспективи та наявні проєкти реконструкції летовища.

Річард Бренсон - англійський підприємець, засновник корпорації Virgin Group, до складу якої входить одна з найбільш відомих в останні роки Virgin Galactic, що розробляє літак для космічного туризму VSS Unity класу SpaceShipTwo.

Бренсон відомий своїми епатажними та веселими вчинками та парі з іншими бізнесменами. Він - один із найбагатших людей світу. Його статки становить 5 мільярдів доларів.

Раніше ми розповідали, що на Київщину приїхав голлівудський актор та посол доброї волі ООНБен Стіллер.

Зірка фільмів "Дещо про Мері", "Знайомство з батьками", "Родина Тененбаумів", "Дюплекс", "Знайомство з Факерами", "Ніч у музеї" та багатьох інших відвідав багатостраждальний Макарів та зруйновані об‘єкти цивільної інфраструктури Ірпеня. А також поспілкувався с жителями міста, котрі пережили окупацію.

Також читайте: ​​Мешканців Києва попередили про загрозу ракетних обстрілів: що потрібно знати

Слідкуйте за оперативними новинами на нашому Telegram-каналі. Тільки перевірена інформація 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW