Прямо на бетон: на Київщині випав з вікна та розбився дворічний малюк



На Київщині дворічний малюк випав з вікна та розбився. Жодних шансів вижити у дитини не було.

Нещасний випадок стався 28 червня в селі Княжичі. Трагічну звістку повідомив головний поліцейський Київщини Андрій Нєбитов.

Він розповів, що дворічний Назар випав з відкритого навстіж вікна, взявшись за москітну сітку. Малюк впав з третього поверху прямісінько на бетон, отримавши травми несумісні з життям.

Народжувала, виховувала роками, а потім втратила сина за мить. Не через війну, чи хворобу, через банальну легковажність. Цей пост не для того, щоб показати горе пригнічених розпачем батьків, а для усіх, хто виховує дітей. Навчіться вже робити висновки з чужих помилок! - написав Нєбитов.

Начальник поліції додав, що сезон "випадання" дітей через відкриті вікна, на жаль, продовжується через легковажність та безвідповідальність батьків. Він закликав батьків, які мають вдома дітей, закривати вікна, а також користуватися лише положенням провітрювання або дитячими замками.

Раніше ми розповідали, що 27 червня у селі Шамраївка Київської області рятувальники знайшли тіло 18-річного хлопця. 26 червня юнак пішов купатися та потонув у місцевому озері.

Читайте також: У Київській області нетверезий водій збив двох підлітків та протаранив припарковане авто, - ФОТО

Слідкуйте за оперативними новинами на нашому Telegram-каналі. Тільки перевірена інформація 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW