Одна людина загинула і ще одна постраждала: в Одесі горіли дві квартири



В Одесі вчора, 6 червня, сталося дві пожежі. Є загиблі та постраждалі. 

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС. 

О 18:03, надійшло повідомлення про загорання у квартирі у місті Одесі по провулку 3-й Вапняний.

По прибуттю на місце виклику рятувальників встановлено загорання майна в квартирі на 2-му поверсі двоповерхового житлового будинку.

О 18:35 пожежу вдалося локалізувати та о 19:05 ліквідувати на площі 20 м2. Внаслідок пожежі пошкоджено домашнє майно, горищне перекриття та дах будинку.

О 20 годині до приймального відділення одного із медичних закладів звернувся господар квартири 1994 р.н., якого з діагнозом "отруєння продуктами горіння" в стані середньої тяжкості його було госпіталізовано до терапевтичного відділення.

Причина пожежі - необережність під час куріння господарем. Збиток - встановлюється. Від ДСНС залучались 3 одиниці пожежної техніки та 11 рятувальників.

О 21:59 надійшло повідомлення про ще одне загорання квартири у місті Одесі по вулиці Івана та Юрія Лип.

По прибуттю на місце виклику рятувальників встановлено загорання майна у квартирі на 5-му поверсі 9-ти поверхового житлового будинку.

О 22:11 пожежу ліквідували на площі 2 м2.

Під час гасіння пожежі з квартири врятовано господаря 1966 р.н. з обмеженими можливостями в пересуванні, якого з діагнозом "отруєння продуктами горіння" у тяжкому стані було госпіталізовано до медичного закладу, о 2 ночі чоловік помер. Причина смерті, пожежі та збиток - встановлюються.

Від ДСНС залучались 5 одиниць пожежної техніки та 21 рятувальник.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW