У Львові прощатимуться із захисником Антоном Величком, що загинув у бою поблизу Авдіївки



У бою на Донеччині загинув 36-річний захисник Антон Величко, що пішов добровольцем на війну.  

7 червня у Львові прощатимуть із захисником 36-річним Антоном Величком, який загинув у бою із російськими загарбниками поблизу Авдіївки Донецької області. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

Чин похорону відбудеться в Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла об 11:00. Після цього о 11.30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Опісля похоронна процесія рушить на Личаківське кладовище. Вона рухатиметься за маршрутом: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) - площа Катедральна - площа Ринок (міська церемонія прощання) - вул. Руська - вул. Підвальна - вул. Володимира Винниченка - площа Соборна - вул. Пекарська - вул. Шімзерів - вул. Мечникова - Личаківський цвинтар (поле почесних поховань №86-А). На будівлях вздовж маршруту колони буде вивішено синьо-жовті прапори з чорною жалобною стрічкою.

Львів'ян закликають вийти на вулицю, якою їхатиме похоронна процесія, щоб своєю увагою вшанувати Героя. Похорон Героя триватиме приблизно до 12:30. 

Біографічна довідка Героя. Антон Величко уродженець міста Ковдора Мурманської області. Із 2000-го року мешкав у Львові. Навчався у середній загальноосвітній школі №68 Львова. Мріяв вступити до лав Національної гвардії України. У мирний час працював у сфері логістики у ТОВ "Джаст Ін".

Із початком повномасштабного вторгнення росії був задіяний у гуманітарному штабі, організованому в приміщеннях компанії. Згодом пішов добровольцем на війну. Солдат, служив на посаді навідника відділення охорони взводу охорони роти охорони військової частини А4007. Виконував бойові завдання на території Донецької області.

Антон Величко, Фото: пресслужби Львівської міськради

Антон Величко, Фото: пресслужби Львівської міськради

Читайте також: Маріупольський журналіст Олександр Гуділін знаходиться у полоні окупантів, - ФОТО

Фото на головній: пресслужби Львівської міськради



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW