Загинули захищаючи Україну. На Сумщині поховали двох військових



6 червня на півночі Сумської області дві громади попрощалися зі своїми захисниками, які загинули на російсько-українській війні. Середмістя Шостки провели в останню путь Олександра Белякова, а в селі Дунаєць, що на Глухівщині – Ігоря Тищенка, пише Суспільне.

Попрощалися з Олександром Беляковим об 11-ій годині дня. В центрі Шостки зібралися сотні містян. За інформацією міськради чоловіку було 44 роки. Тут він народився, закінчив хіміко-технологічний коледж, звідси добровольцем пішов на фронт, де загинув 29 травня у бою з російськими солдатами.

"Хочу висловити співчуття рідним та близьким Олександра, це непоправна втрата для нашої Батьківщини та для нашого міста", – сказав начальник відділення військового обліку Сергій Зівако.

За словами міського голови Шостки Миколи Ноги війна продовжує забирати найсильніших та патріотичних. "Ми повинні робити все, щоб побити ворога. Не можна просто змиритися з цим. Олександр був кращим із нас. Ми будемо пам’ятати його".

Після громадських виступів та православної панахиди шосткинці провели воїна "Дорогою Слави" до місця останнього спокою.

А в Глухівській громаді, о першій годині дня в селі Дунайці, провели в останню путь 24-річного лейтенанта Ігоря Тищенка. За інформацією Глухівської міськради контракт зі Збройними силами України Ігор підписав минулого року. До того чоловік працював у Глухівському ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою, де викладав "Захист України", був офіцером-вихователем і вів гурток бойового мистецтва.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW