Розстріляли окупанти: на Київщині правоохоронці виявили ще одне тіло мирного жителя, - ФОТО



Правоохоронці продовжують знаходити тіла мирних жителів, які стали жертвами російських агресорів під час окупації міст та селищ на Київщині.

Так, днями у лісі біля села Вишеград, де знаходились позиції армії російської федерації, знайшли тіло чоловіка. За попередніми даними цивільного жителя агресори застрелили з вогнепальної зброї в голову.

Про це повідомили в поліції Київської області. 

Фото: поліція Київської областіФото: поліція Київської області

За словами поліцейських, 41-річний житель Волині минулоріч приїхав працювати будівельником в село Колонщина під Макаровим. Але під час окупації чоловік зник в тому місці, де базувались війська окупантів.

Головний поліцейський Київської області Андрій Нєбитов відзначив, що правоохоронці вже розшукали сестру загиблого.

Тіло вже скерували на судмедекспертизу, яка встановить остаточну причину смерті. Надалі тіло загиблого передадуть рідним для поховання, - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що правоохоронні органи, під час огляду територій, систематично знаходять докази масових звірств окупантів в області. Так, нещодавно, під мостом Макарів на Київщині біля позицій російських окупантів виявили труп чоловіка. Його знайшли правоохоронці в лісовій зоні села Макарівської селищної громади Вишеград.

Ще одне тіло жорстоко вбитого чоловіка знайшов мешканець Горенки Бучанського району. Він повідомив правоохоронцям про ледь присипане тіло у лісосмузі між селами Горенка та Мощун.

Підписуйтеся на наш Telegram. Оперативно про найважливіше. Тільки перевірені новини



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW